Om oss

Välkommen till HusdjursHemmet! Vi på Husdjurshemmet är djurälskare som startade denna butik med målet att skapa en plats där husdjurägare kan känna sig som hemma.

Hos oss hittar du allt du behöver för att ge ditt husdjur den kärlek och omsorg det förtjänar. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter till både hundar och katter, från leksaker och koppel till sängar och tillbehör. Vi har noga valt ut våra produkter för att säkerställa att de möter höga standarder när det gäller kvalitet och säkerhet.

Hos HusdjursHemmet är vi stolta över att skapa en vänlig och välkomnande miljö för både husdjur och deras ägare. Vi på Husdjurshemmet är erfarna och kunniga som alltid är redo att ge råd och hjälp när du behöver det. Vi brinner för att hjälpa dig ta hand om ditt husdjur på bästa möjliga sätt och att skapa en livslång vänskap mellan dig och din fyrbenta vän.

Vi vill vara mer än bara en butik - vi vill vara en del av din husdjursfamilj. Kom och besök oss på HusdjursHemmet.se och upplev den omsorg och kärlek som vi erbjuder till alla våra kunder. Tillsammans kan vi skapa en bättre och gladare tillvaro för dina husdjur.